kontakt os på 26 25 93 29

Orkesterets historie tager sin begyndelse helt tilbage i 1997. Siden dengang er mange akkorder slået an og vi haft fornøjelsen af at spille for titusindvis af danseglade gæster ved utallige fester over hele landet.

Poul, har siden starten har været bandets taktfaste trommeslager, Claus på guitar, og Mark på tangenterne har spillet med siden henholdsvis 2006 og 2012, og med de tre veloplagte herrer på scenen, er der lagt et solidt og kompetent grundbeat.

I FOXX er vi så heldige at have hele 2 skønne kvindelige vokalister i front, når bandet er ude som 5 mands orkester. Evi og Carolines vokaler spænder over mange forskellige stilarter og de supplerer hinanden til UG. De har en energi som altid sætter gang i festen og de navigerer med kyndig hånd gennem et repertoire, der spænder vidt, fra 70’ernes discorytmer over danske 80’er-hits til nutidens allerbedste pop- og rock-sange – og selvfølgelig ikke mindst vores ABBA show, som du kan læse mere om – klik her.


Warning: file_get_contents(https://foxx.dk/demo1/wp-content/uploads/2018/10/foxx_musik_band_2015.png) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/foxx.dk/public_html/wp-includes/class-wp-image-editor-imagick.php on line 154
foxx_musik_band_2015